fbpx

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava ne-a obișnuit să ne aducă pe scenă numai piese de teatru de calitate. De la piese celebre: Micul prinț, O noapte furtunoasa, Cântăreața cheală la spectacole de teatru jucate în premieră aici: PiSiCi, Titanicul, Afurisilă. 

Crăciunul se sărbătorește de obicei în familie. Însă de mai bine de 6 ani comunitatea bucovineană face parte deja din marea familie a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava. Fii din nou copil alături de copilul tău și hai la o porție de bună dispoziție… chiar la teatru.

Idei de cadouri pentru cei mari și mici

Darurile care însoțesc sărbătorile de Crăciun sunt întotdeauna speciale. Un spectacol de teatru este un cadou inedit pe care părinții îl pot oferi copiilor, această experiență fiind una plină de surprize atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Haideți cu mic, cu mare, să vă bucurați de spectacolul „Povestea regelui supărat pe clovn”, de Matei Vișniec, regia Gelu Rîșca, producție a Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” care vine la Suceava, pentru a doua oară, în data de 20 decembrie, la ora 18:00. Spectacolul se înscrie în programul „Teatrul Vasilache – Teatrul tinerilor regizori”, fiind realizat în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu”, Iași, având coordonatori de proiect pe doamna lector univ. dr. Antonella Cornici și pe domnul prof. univ. dr. Aurelian Bălăiță.

Povestea regelui supărat pe clovn - la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava

Spectacolul „Povestea regelui supărat pe clovn” imaginează „o lume inversată, rar întâlnită, în care un clovn ne poartă printr-o parabolă dintr-o altă realitate, hazlie și plină de învățăminte, ce se adresează copiilor și tinerilor deopotrivă, cu întrebări despre autoritate, dragoste și voință.” (Gelu Rîșca, regizor).

Copiii se vor bucura și de întâlnirea cu Moș Crăciun, care îi va aștepta la teatru cu mici daruri și, cu siguranță, și cei mari vor aprecia timpul petrecut împreună și se vor lăsa cuprinși de frumoasa poveste a regelui supărat pe clovn.

Alexandria Librării va fi alături de Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava în cadrul acestui eveniment, spectatorii mici și cei mari vor avea posibilitatea să cumpere cărți pentru copii de la standul care va fi amenajat în foaierul teatrului, începând cu ora 17:00. Bifezi astfel trei dintr-o lovitură: teatru, cărți și Moș Crăciun!

Teatrul pentru copii și tineret „Vasilache” Botoșani prezintă spectacolul:

Povestea regelui supărat pe clovn, de Matei Vișniec

Regia artistică și scenografia: Gelu Rîşca

Coregrafia: Victoria Bucun

Muzica: Alexandru Neș

Video design: Andrei Cozlac

Distribuția: Florin Iftode, Marius Rusu, Pavel Petrași, Oana Asofiei, Renata Voloșcu, Alin Gheorghiu, Cosmin Tanasă, Andrei Bordianu.

Biletele sunt puse în vânzare atât la casieria teatrului cât și online, pe www.blt.ro.

Preț bilet: 7 lei

Fiecare dar este special. Nu toate cadourile trebuie să coste o avere. Unele pot aduce chiar ele comori sufletului. Așa că: ia-ți biletele din timp, ia-i pe cei mari și pe cei mici și sărbătorește Crăciunul la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava. 

Postează un comentariu