
Note de speranță, eventiment caritabil organizat în comunitatea din Bucovina de Inbusiness Club Suceava
De câteva zile este forfotă în comunitatea din Bucovina…Un eveniment caritabil pentru a susține materialele educaționale ale copiilor cu autism de la Fundația AIAS este pus pe roate de comunitatea de afaceri In Business club Suceava.
Când ideea era în fașă doar, domnul profesor Gagiu Ciprian de la Colegiul de artă Ciprian Porumbescu Suceava a înțeles că putem construi un eveniment muzical remarcabil la Suceava. A sunat invitatul special de la care a obținut imediat confirmarea că va veni pentru prima dată la Suceava. De altfel domnul profesor este inițiatorul primului proiect educațional cu specific jazz din zona Bucovinei.
Evenimentul este deja aproape de sold out, toate biletele au fost deja rezervate, deși va avea loc pe 21 aprilie la Teatrul Matei Visniec din Suceava. Cele 290 de locuri au fost ocupate de oameni inimoși din mediul de afaceri sucevean care au contribuit cu mic cu mare la acest eveniment remarcabil unde vor performa Marius Mihalache, unul dintre cei mai mari țambaliști din România, care va aduce la Suceava spectacolul Săftița și Brass Orchestra Colegiului de Arta Ciprian Porumbescu.
Un eveniment plin de emoție, alături de oameni de excepție al județului Suceava care sprijină cauza îngrijirii copiilor diagnosticați cu autism și susținerii părinților care se luptă pentru o viață mai bună a acestora. Încasările obținute în cadrul acestui eveniment vor redirecționate în totalitate cazurilor caritabile, beneciar principal fiind Asociația de Intervenție în Autism Suceava.
Sponsorizări și donații aici: RO 09BTRLRONCRT0482060201
Marius mihalache, un excepțional artist
Un excepțional artist al țambalului, a început să cânte la vârsta de 6 ani, iar la 17 ani interpreta pe scena operei SCALA din Milano arii celebre compuse de Rahmaninov, Chopin, Schuman, Schubert sau Mozart.
Unul dintre cele mai importante momente din cariera sa a fost întâlnirea cu Chick Corea, alături de care a susţinut o serie de concerte. Cântă și înregistrează alături de Gloria Gaynor, Nina Simone, Steve Vai,Kitaro şi de alţi muzicieni, cunoscuţi pe plan mondial. Este muzicianul care a reuşit să confere ţambalului valenţe, subtilităţi şi rezonanţe incredibile, rivalizând cu sonorităţile specifice muzicii clasice.
Marius Mihalache vă propune spectacolul - concert SĂFTIȚA
Marius Mihalache vă propune spectacolul – concert SĂFTIȚA, ce se află în stagiunea Teatrului Național București, încă din anul 2018, distins cu Premiul Special al Senatului UNITER 2019. Muzica tradițională românească combinată cu sonorități moderne face ca mesajul și esența folclorului nostru să fie transpuse într-un limbaj universal.
Povestea acestui spectacol este una inedită și reprezintă revelația sufletului româncei, apropiindu-se şi îndepărtându-se, ascunzându-se şi dezvăluindu-se,rătăcind printr-o lume a dorințelor, a patimilor, a iubirii și trădării, a frumuseții și a libertății.
Brass orchestra - la evenimentul caritabil organizat de In Business Club
Orchestra de suflători a Colegiului de Artă ” Ciprian Porumbescu” din Suceava, a luat ființă în anul 2018 la inițiativa domnului profesor Florin Sumanariu, profesor de trompetă la Catedra de instrumente de suflat şi percuție a colegiului dar şi la dorința elevilor instrumentişti.
Brass Orchestra a participat în acest timp la diferite concursuri şi festivaluri, fiind răsplătită cu premii. A fost prezentă în spectacole în cadrul Colegiului dar şi pe diferite scene din județ şi din afara lui, în cadrul unor concerte caritabile.
Așa cum v-am obișnuit, proiectul nostru și-a propus de la început să se implice în promovarea oamenilor și companiilor care practică antreprenoriatul social.
Așa că îi menționăm aici pe toți cei care au înțeles că împreună putem demonstra de ce răsună Bucovina: pentru că ne pasă unii de alții, pentru că ne susținem reciproc, pentru că împreună suntem mai buni. Toți de maj jos sunt „între brand și comunitate” și cu siguranță vom reveni cu alte povești din comunitate:
Carpatis, EcoOptic, Spălătoria din Cartier, Royal Pro GAS, Ser com, Fiziomed, Harivex, Farmacia ABC, Fortspan, Pixeda, Dizzy, Pensiunea Santa Fe, Container, Aramis, Simply Mind Studio, Pepenero, Condistar Alliance, Café Plus, Ecopack Business, Fediuc Carmen, Osiris White, Combi Transport, White Smoke SRL, Raissis Group, Coca Cola, Cozonac Bujor, Crama Jitar, Simona Queen Elisabeta, Booking Mania, Cotnari, Bosfor Decor, Autodel, Amos, Sport Center Suceava, Parfums de Sofia, Tim Group, Alexandria Librării, BVG Economic advice, Fundația Umanitară ASSIST.
Parteneri media ai evenimentului sunt radio Viva Fm, Intermediat Tv, Monitorul de Suceava și revista media online www.bucowinaplus.ro
Foto: Simply Mind, Amedeea Vitega
Evenimentul va fi prezentat de Cătălina Biholar. In spatele proiectului sunt oameni implicați trup și suflet în organizare, contracte de sponsorizare, toate detaliile care sunt necesare pentru un eveniment caritabil: Ruxandra Mihalachi, Alexandra Munteanu, Tudor Andronic, Cosmin Brădățan, Cerasela Iacoban, profesor Gagiu Ciprian și mulți alții.
Mulțumim și noi partenerilor Bucowina Plus care sunt întotdeauna deschiși în proiectele în care ne implicăm: CAR învățământ Fălticeni, Dorna Medical.
Despre Fundația AIAS
Scopul Asociației este sprijinirea familiilor ce au în grijă un copil cu TSA sau alte tulburări de dezvoltare, prin venirea în întâmpinarea acestora cu servicii de: informare, consiliere, coordonare, terapie, evaluare și instruire.
Obiectivul principal al Asociației este de a învăța familia să facă față diagnosticului și să intervină eficient, crescând astfel calitatea vieții și independența întregii familii.
De asemenea, una din priorități este reducerea impactului financiar asupra familiei prin derularea de proiecte gratuite axate pe consilierea, pregătirea și instruirea membrilor familiei.
De la înființarea Asociației pentru Intervenție în Autism Suceava, din Noiembrie 2019, aceasta se află în continuă dezvoltare în vederea asigurării unui nivel înalt de calitate.
Astfel personalul asociației este acreditat la nivel internațional în analiza aplicată a comportamentului și este format la nivel internațional în tehnici și strategii de instruire a părinților.