fbpx

Conducerea fabricii de produse din carne Carpatis Suceava a avut, recent, un oaspete important: premierul Marcel Ciolacu. Aflat în vizită de lucru în județ, alături de alți oficiali, el s-a interesat de situația afacerilor locale și de provocările pe care antreprenorii trebuie să le depășească.

Carpatis este o afacere de familie pornită de tată și continuată de cei doi fii, lucru evidențiat și de premierul Ciolacu.  „La Carpatis, tradiția preparatelor bucovinene este dusă mai departe, din generație în generație, printr-o afacere de familie. O afacere de succes, 100% românească, care a crescut reinvestind an de an profitul obținut. Acesta este modelul pe care dorim să-l multiplicăm în întreaga Românie. Doar dezvoltând fabricile de procesare românești putem avea mâncare sănătoasă și la prețuri accesibile pentru toți românii. Și aceasta este calea sigură pentru dezvoltarea României” a spus el.

 

Rețete pentru satisfacerea celor mai exigente solicitări

Carpatis este o companie națională de produse alimentare, care are ca obiect principal de activitate prelucrarea cărnii și producția de preparate din carne. Activitatea ei a început în Suceava în anul 1991, ca afacere de familie inițiată de un maistru mezelar priceput în prepararea salamurilor și a preparatelor din carne.

Având rețete diferite de cele autohtone și un gust deosebit, produsele Carpatis au devenit rapid cunoscute.

Prin angajamentul pentru calitate și satisfacerea celor mai exigente nevoi ale consumatorilor, sunt preparate mezeluri proaspete și gustoase, potrivite pentru diferite evenimente, mese de familie sau orice altă ocazie specială. Printre produsele fabricate de Carpatis se numără ruladă, gușă de porc afumată, tobă, mici, caltaboși, salam de vară, salam București, pate Carpatis, șuncă presată, parizer de pui, mușchi file, pastramă de porc, kaizer, ceafă afumată, rasol de porc, cârnați, cabanos, cârnăciori și cremvurști.

Postează un comentariu