fbpx

Car Învățământ Fălticeni ne-a demonstrat încă o dată că în centrul activității se află clientul și că satisfacerea nevoilor sale este un obiectiv. Așa că, pentru a veni în ajutorul tău, Car Învățământ a scăzut dobânzile la toate tipurile de împrumut. 

Da, din nou! Dacă nu credeai, uite că se poate.

Așa că acum ai șansa să beneficiezi de împrumutul de care ai nevoie cu o dobândă mai mică și fixă și cu rată fixă. Și-apoi, nici nu trebuie să aștepți mult pentru împrumutul dorit, pentru că îl poți avea în 24 de ore de la depunerea documentației. Rapid, la îndemână, avantajos pentru toată lumea, atât pentru cei din mediul privat, cât și pentru bugetari. Indiferent de profesie. Aruncă un ochi pe site-ul CAR și alege împrumutul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Partea cea mai frumoasă este că ai parte de transparență totală și flexibilitate în accesarea împrumutului.

Nu sta mult pe gânduri și accesează împrumutul de care ai nevoie acum, la una dintre Agențiile CAR ÎNVĂȚĂMÂNT FĂLTICENI, pe care le găsești aici

De punctat și faptul că CAR Învățământ vine cu modalități de economisire care te vor ajuta cu siguranță să ai grijă de banii tăi. Prin păstrarea unei relații apropiate cu fiecare membru și consilierea lui în orice fel de problemă financiară, CAR Învățământ vine cu planuri de economisire care îți pot oferi confort financiar. Mai mult decât atât, am aflat de la Directorul Economic al CAR ÎNVĂȚĂMÂNT, econ. Antoneta Lionte cum putem să economisim eficient și de ce ar trebui să economisim la CAR. Pe noi ne-a convins.

Cerasela Ciobanu: Pentru început, cum anume putem economisi în mod eficient și ce planuri de economisire ar trebui luate în considerare?

Antoneta Lionte: Economisirea trebuie să devină un obicei zilnic, ca spălatul pe dinți. Nu îți poți imagina câte metode simple, chiar banale, sunt pe care le putem face cu toții zi de zi, fără eforturi. Gândește-te numai dacă stingi becul de fiecare dată când pleci dintr-o încăpere cât poți economisi în fiecare lună! Economisirea trebuie să fie un plan pe termen lung pentru a fi eficient, asta e clar. În primul rând ne setăm un obiectiv de economisire (pentru ce vreau să pun bani deoparte), apoi economisim lunar cel puțin 10% din venituri (așa cum recomandă specialiștii) și cel mai important este să fim consecvenți (depun bani în contul de economii lunar imediat după ce primesc salariul, apoi plătesc datoriile și cheltuielile).

Acești bani depuși nu sunt supuși impozitelor sau comisioanelor, ba mai mult, sunt bonificați cu o dobândă mult peste media pieței bancare.

C.C.: Cum putem să păstrăm economiile în siguranță?

A.L.: Prin depunerea banilor într-un fond de economii. Membrii noștri apreciază în mod special fondul social constituit în scop de economisire, o metodă sigură, de un real ajutor pentru toți cei care vor să aibă siguranță financiară și un sprijin pe care se pot baza oricând au nevoie.

C.C.: Cum ne ajută CAR Învățământ să economisim eficient și stabil?

A.L.: Ca membru CAR Învățământ poți economisi în 3 pași simpli:

  1. devii membru CAR;
  2. depui bani în fondul tău social;
  3. retragi banii oricând.

Astfel beneficiezi de câștiguri suplimentare, importante, prin dobânda pe care o primești pentru banii tăi. Pe lângă asta, ne implicăm și în educația financiară, avem un blog pe car-invatamant.ro unde avem articole săptămânale despre bani, economisire, investiții și alte lucruri de interes general. De asemenea, împreună cu trainerul Sorina Ciotu am implementat, în 2 after school-uri un program de educație financiară pentru copii. Am luat feedback-ul de acolo, fiind un proiect pilot, îl implementăm și apoi vom pune resursele gratis la dispoziția celor care sunt interesați.

car invatamant falticeni

C.C.: Care sunt avantajele în a economisi la CAR?

A.L.: Membrii CAR beneficiază de o dobândă la economii peste media financiar-bancară;

C.C: Cum mă ajută CAR Învățământ să înțeleg mecanismele de economisire și să devin un membru activ?

A.L.: Prin educație financiară constantă. Cu toții avem nevoie de acest tip de educație acasă, la școală, în instituții, în mediul online. Din păcate, noi, românii, avem lacune în ceea ce privește cunoașterea noțiunilor de bază precum: economii, împrumuturi, investiții sau donații. Educația financiară se începe de la cele mai fragede vârste (3-4 ani), potrivit specialiștilor în domeniu și se continuă până la adânci bătrâneți. Noi credem în puterea educației financiare de a schimba lumea, de aceea publicăm articole, materiale educative, postări în mediul online despre economisire, buget personal, cheltuieli, venituri, nevoi, dorințe, venit pasiv/venit activ și tot ce ține de gestionarea finanțelor proprii sau ale familiei. Numai astfel putem realiza o schimbare adevărată în societatea în care trăim cu toții. Cu pași mărunți, contribuind fiecare dintre noi constant.

Hai în comunitatea CAR ÎNVĂȚĂMÂNT FĂLTICENI

Postează un comentariu