fbpx

Seară grecească de ziua îndrăgostiților la Prestige Balroom Suceava

Știm, ziua îndrăgostiților este în fiecare zi! Dar nu în fiecare zi vine un grec autentic la tine în oraș. Așadar, dacă ți-a plăcut în Grecia sau ți-ai propus să mergi în  vacanța de vară, poți profita în avans de o escapadă în oraș la seara grecească organizată de Restaurant Prestige Ballroom Suceava! Vineri | ❤️14 februarie 2020 | ora 20:00
 Rezervă-ți un loc la telefon 0330.100.026.

,,Așa cum v-am obișnuit până acum urmează o serie de concerte pe marile scene și restaurante din București!! O zi frumoasă în continuare și nu uitați sa zâmbiți!
Muzica face lumea mai bună!!!,, a spus artistul Nikolaos Papadopoulos pe pagina sa de facebook. 

Așadar, nu putem decât să ne bucurăm că un nume mare vine în Suceava. Ca să ne facem o idee, am ascultat și noi câteva melodii aici.

Și ca să vă mai dăm un imbold să vă rezervați din timp un loc la evenimentul organizat de Restaurant Prestige Ballroom, iată ce am mai aflat despre artist :

Nikolaos Papadopoulos este un solist, compozitor, actor și prezentator vocal grec. Cu Nikolaos vă puteți bucura de un spectacol grecesc unic, binecunoscut pentru atmosfera mediteraneană pe ritmuri balcanice. Vocea îi este foarte apreciată atât în Grecia, cât și în România, dovadă fiind colaborările pe care le-a avut de-a lungul anilor cu artiști greci și cu vedetele scenei românești.

Iar gazda evenimentului, restaurant Prestige Ballroom este pe măsura artistului. Și meniul va fi pe măsura locației . Rezervări la 0330100026 , preț meniu/persoană: 175 lei. 

Πρωτότυπο κείμενο   

Distracție plăcută!

 

 

Postează un comentariu