campanie premii bucowinaplus, marelbo

Sărbătorile de iarnă miros a cozonac, bomboane și brad natural. Simți? Ah, să nu uităm cadourile. Și nici de acea senzație de fericire pe care o ai atunci când vezi zâmbetul mulțumitor al prietenilor tăi când le oferi ceva.

Și că tot vorbim despre cadouri, avem câteva și pentru tine. Cum bunătatea este molipsitoare și comunitatea Bucowina Plus ți-a adus în atenție multe exemple de bună practică, ți-am pregătit o surpriză în prag de sărbători. Marelbo este Spiridușul Moșului anul acesta pentru comunitatea BucoWinaPlus și uite ce vrea să-ți transmită. 

Marelbo, fabrica de încălțăminte din piele naturală, marcă a Bucovinei, dar cunoscută în întreaga țară și chiar peste hotare, a fost alături de noi în această perioadă. Unde? În mediul online, pe www.marelbo.com . Aici, comenzile sunt accesibile, mai ales că fiecare produs se prezintă cu reduceri reale la prețul de producător. 

Spiridușul Moșului te-ndeamnă să cumperi de la firme românești, pentru că așa cum știi, 2020 a fost încercat de pandemie, o perioadă adolescentină nebunească a secolului nostru. S-a supărat, s-a calmat, a trântit, a fost trist, a plâns, a râs prea tare și s-a bucurat. Un an cu de toate pe care sigur nu-l vom uita, care ne-a învățat o lecție extrem de valoroasă: să-i apreciem pe cei de lângă noi. 

Și cum Marelbo știe că doar susținându-ne unii pe alții ajungem să fim bine, a venit sub bradul Bucowina Plus și a lăsat cadouri pentru tine.

Ne-am gândit că trebuie neapărat să le împărțim pe toate, așa că uite despre ce este vorba: 10 perechi de încălțăminte.

Pentru că ne-am propus de la început să te implicăm, conectăm și să te recompensăm prin platforma www.bucowinaplus.ro, iată unde vor ajunge cele 10 perechi de încălțăminte:

☀️ 3 perechi vor merge la cei mai fideli prieteni ai noștri care ne-au distribuit online tot anul. Am urmărit și am apreciat sprijinul lor necondiționat. Este momentul să-i recompensăm: Nicoleta Murarașu de la Iași, Cristian Cătălin Nicutariu, din Suceava și Andrei Iuliana din Piatra Neamț. Ne onorează faptul că ați înțeles că ne dorim Schimb de experiențe cu bucowinaplus.ro din întreaga țară. Vă mulțumim tuturor celor care contribuiți să câștigăm un plus . Win a plus va fi sloganul nostru în următoarea perioadă. Rămâneți aproape, tolba spiridușului nu e goală încă.

☀️ pentru că este momentul să ne gândim și la cei cărora viața le-a dat și greutăți, dăruim împreună cu Marelbo 3 perechi de încălțăminte Ancăi Crăciun, care se ocupă de tratamentul copiilor cu dizabilități la Clinica de recuperare Sfântul Nectarie Câmpulung Moldovenesc, una în mod special lui Sebi Crăciun, care în ciuda greutăților prin care trece ne inspiră prin poeziile lui.

Să știi că ei nu știu nimic despre cadourile pregătite așa că ne bazăm pe tine să le spui, distribuind această postare. Moșul notează faptele bune.

☀️ ne mai rămân 4 perechi pentru tine. Este foarte simplu să rămâi cu o pereche de încălțăminte: la postarea acestui articol de pe pagina noastră de facebook lasă un comentariu special și spune-ne cui vrei să dăruiești o pereche de încălțăminte și invită-l în comunitatea BucowinaPlus. Nu uita să etichetezi și @Marelbo în comentarii.

☀️  Așadar, avem cadouri pentru toți sub bradul nostru. Rămâi cu ochii pe noi, în cea de-a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, 4 comentarii frumoase vor fi premiate. Invită-ți prietenii să dea like comentariului tău și vei avea șanse mai mari de câștig. 

Comments:

 • Craciun Anca

  decembrie 19, 2020

  Este pentru prima data cand emotia de a primii un dar e mai mare decat cea in care daruiesc ..si asta pentru ca pe langa darul material oferit de firma @Marelbo este darul nepretuit oferit de comunitatea in care traiesc ,de comunitatea pe care m am luptat ani de zile sa o aduc aproape de copiii si tinerii cu dizabilitati pe care intrvun mod sau altul ii reprezint…atat ca mama de copil cu nevoi speciale cat si ca fondator al Asociatiei Freamat de Speranta.
  Astazi simt ca mi am atins obiectivul de a va avea aproape …de a fi apreciata pentru munca mea .Va multumesc nespus de mult!

  reply...
 • Sebi Crăciun

  decembrie 19, 2020

  Mulțumesc pentru frumoasa surpriză!
  Nu am mai câștigat până acum la nici un fel concurs online dar îmi propun să valorific acest premiu cat de mult posibil, adică, evident, să rup ghetele cât de mult posibil, pentru că ,nu i așa, banii sunt făcuți să circule și hainele sa fie purtate,iar la fel că la cărți,uzura e semn de folosință și la încălțăminte,e personalitate 🙂
  Mulțumesc încă odată pentru cadou și Dumnezeu să vă binecuvânteze Sărbătorile și viețile!

  reply...
 • Oana Pitea

  decembrie 20, 2020

  As darui din suflet o pereche de incaltaminte unei mame speciale, mama Madalinei! Nu are facebook si nici timp sa se ocupe de asa ceva! Sunt convinsa ca i-ar prinde tare bine o pereche de pantofi confortabili!
  Va spun pe scurt povestea ei asa cum o stiu eu pt ca pe mama Madalinei nu o cunosc personal! Am jucat un rol de Mos Craciun intr-o zi si mi-a fost atribuita Madalina, o fata de 20 de ani cu grave probleme de sanatate! Atat de grave incat ea nu merge, nu vb si e nevoita sa poarte scutece! Are 20 de ani! 20!!!! Si in acesti 20 de ani mama ei i-a fost devotata si a stat langa ea si s-a sacrificat! Singura! A crescut-o singura! Am sunat-o pe mama Madalinei sa o intreb ce si-ar dori Madalina sau ea de Craciun si mi-a cerut doar un pachet- doua de scutece pt Madalina! As fi vrut din suflet sa le ofer mai mult, dar nu am fost deloc inspirata! Ce as di putut sa ofer unei fete de 20 de ani in asa conditii? Ce as fi putut sa ii ofer mamei ei? Am vb cu partenerul meu in astfel de povesti (sotul meu) si urmeaza sa ii asiguram Madalinei scutece pe o perioada de sase luni, sa mai luam din povara de pe umerii mamei ei! Camd am vazut postarea asta m-a lovit inspiratia! Da!!! As vrea sa ii ofer mamei Madalinei o pereche de pantofi, dar fara a intra cu bocancii in viata lor! Madalina si mama ei locuiesc undeva in Canpulung Moldovenesc! Eu, in Tg-Mures! Intr-o zi voi ajunge pe acolo si le voi vizita! As vrea sa ii multumesc mamei Madalinei pentru ca m-a inspirat! Pt ca isi iubeste copilul pana la infinit si dincolo…asa cum toate mamele ar trebui….
  Multumesc @Marelbo pt ocazia de a spune povestea asta care imi sta pe suflet de vrei doua luni, de cand am acceptat provocarea!

  reply...
 • aurica ieremie pol

  decembrie 22, 2020

  Ași dori o pereche de ghete pentru soțul meu Ieremie Viorel Care are grija de mine ♿El este Voluntar la Licuricii Fericiți și la Asociația umanitara Freamăt de Speranță Câmpulung Moldovenesc A-și avea multe de spus despre el dar nu vreau să credeți că îl laud Vouă vă doresc Sărbători fericite cu sănătate

  reply...

Postează un comentariu