Buco…win?

Salut! Probabil te întrebi și tu ce înseamnă Bucowina. Și de ce Plus?

Dacă citești până la capăt ai să înțelegi că deja suntem pe plus. Cu oameni valoroși, cu povești frumoase care inspiră, cu afaceri locale cu răsunet național, care fac tot posibilul să-ți aducă în atenție beneficiile muncii lor. 

Noi suntem din Bucovina dar încet încet am găsit susținători și colaboratori din Neamț, Iași, Botoșani și chiar Brașov. Pe platforma bucowinaplus.ro ți-am lăsat câteva articole care să te convingă. 

Revenind, BucoWINa Plus este modul nostru de a spune că tu ai câștigat.

Vrem să venim cu un plus, un câștig și o informație care sigur îți va fi de folos.

Bucowina, pentru că plusurile noastre vin, mai întâi, din frumoasa Bucovină. 

Bucowina Plus a luat naștere pentru că ne întâlnim la tot pasul cu exemple de bună practică din mediul de afaceri, din mediul administrativ, din mediul universitar, din zona turistică, din toate domeniile de activitate și din toată țara. Și pentru că vrem să-ți aducem un plus prin schimbul de experiențe. 

Platforma îți face cunoștință cu comunități din Bucovina și nu numai, care merită promovate. Iar dacă poveștile vin de pe tot teritoriul țării, și mai bine. Te așteptăm să-ți faci cunoscută povestea pe platforma noastră.

Am lansat platforma  de ziua Bucovinei, în 2019. Ne-am dorit acest lucru pentru a accentua și mai mult intenția noastră de a uni comunități din toată țara. 

Iată-ne că am pășit în 2021 și după mai bine de un an, plin de activități, lecții și pași înainte, vrem să-ți mulțumim că ai mers pas la pas cu noi în această poveste.

Asta nu este tot. Care este câștigul tău, pe lângă această relație de cunoaștere?

Ești Antreprenor?

Proiectul nostru are 2 platforme online, www.bucowinaplus.ro și winaplus.ro . Pe aceste platforme  îți creezi propriul tău spațiu online! Îți punem la dispoziție unelte valoroase de promovare, pe care le administrezi simplu, având acces personal securizat! Chiar dacă ai la dispoziție și alte mijloace de comunicare, întotdeauna să aducă un plus un prieten, nu strică. Pentru că  suntem prietenii tăi.

 

Ești beneficiar?

Urmărind articolele noastre și postările de pe paginile noastre de facebook și instagram poți face economii, poți afla informații și noutăți și poți profita de experiența partenerilor noștri.

Bucowina Plus. Win a Plus.

Cine suntem noi?

Pe scurt, suntem un cumul de experiențe. Loredana Viziteu este cea care a văzut în comunitatea suceveană un potențial imens și și-a dorit să ducă exemplele de bună practică mai departe.

Loredana Viziteu

„Am scris multe povești despre oamenii din comunitate mai întâi pe un blog, iar acum pe www.bucowinaplus.ro

De ce Bucowinaplus? Pentru schimb de experiențe, pentru exemple de bună practică, pentru beneficii, oferte, recomandări, pentru sfaturi de la specialiști, pentru că Bucovina este pentru noi, mai mult decât o destinație, este o stare de spirit! Și pentru că putem câștiga un plus unii de la alții. Win a Plus! BucoWinaPlus.

Am în spate mai mult de 10 ani de teren pe plaiurile Bucovinei și nu numai, datorită jobului de director marketing vânzări publicitate de la radio Viva Fm. Fiecare om pe care l-am întâlnit și-a pus amprenta în dezvoltarea mea. Le mulțumesc tuturor care m-au susținut: familie, echipă, colaboratori și sperăm ca din acest proiect să faceți parte cât mai mulți. Mulțumim Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, care a susținut planul nostru de afaceri în cadrul proiectului Antur.”

Loredana Viziteu

Cerasela Ciobanu

„Cred că nimic nu caracterizează un om mai bine decât propriile fapte. Dar, în linii mari, sunt o fire curioasă, iubitoare de bine și frumos, activă din fire, atentă și extrem de vorbăreață cu cei pe care îi cunosc. Iubesc oamenii care fac bine și vreau să îi cunosc, să le cunosc motivația și să le transmit povestea mai departe.

Pentru mine, Bucowina Plus este o carte despre comunitate care nu are deznodământ. Îmi doresc să găsești aici informații care să te facă să acționezi, care să-ți spună că acum e momentul potrivit și că tu ai puterea să faci ce îți dorești. Binele se află în fiecare dintre noi și nu este cale lungă spre a-l descoperi.”

Cerasela Ciobanu

Robert Viziteu este omul din echipă care unește toate rotițele acestui proiect pentru ca rezultatele să fie de lungă durată. Are experiență în management și o latură practică accentuată, care ajută detaliile să conteze într-o lume în continuă mișcare.

,,Poveștile inspiră! Chiar și în ritmul vieții normale de înainte, oamenii aveau nevoie de modele care să-i însuflețească! Cu atât mai mult in vremuri de criză, găsim curaj în modelul celor din jurul nostru.”

Mai mulți colaboratori fac tot posibilul ca platforma să aibă securitatea asigurată, să fie vizibilă în mediul online, să funcționeze toate rotițele din panoul de administrare, să aibă conținut de calitate: Claudiu Alexandru Panaite, Adrian Ciornei, Aldea Daniel, David Burcovschi, Alexandra Ungureanu, Monica David, Cătălina Bălăceanu, expert contabil Luminița Chihai, Lucian Lionte, administrator Go Camper , profesor universitar doctor Carmen Năstase etc.

Și desigur mulțumim partenerilor noștri care ne sprijină acest proiect.

Poți și tu să te implici.

Iată ce ne-au transmis o parte dintre ei la început de an:

,,Poate anul 2020, anul încercărilor si al provocărilor pe toate planurile ne-a arătat ca putem crește si prin Colaborare, prin crearea unei comunități care se susține, învață împreună și caută soluții locale la probleme… Globale.

BucoWina PLUS a crescut frumos și a dat posibilitatea membrilor comunității să devină parteneri de încredere. La mulți ani, Bucowina Plus! Și Energie pentru noile proiecte! “

Alături de la început, Otilia Albu/Bordeianu, lector universitar doctor Universitatea “Stefan Cel Mare”, Suceava.

 
,, La sfârșitul unui an cu multe încercări, Dorna Medical mulțumește întregii comunități BucoWina PLUS pentru susținerea necondiționată, pentru promovarea serviciilor medicale și a eroilor din prima linie.
Niciun obstacol nu a reușit să slăbească sentimentul de apartenență și dorința de a-i ajuta pe ceilalți. Nu a fost ușor, au existat temeri, vulnerabilități, situații noi, dar tocmai aceste momente ne-au adus și mai mult laolaltă, determinându-ne să găsim împreună soluții ca echipă. Una din care faceți și dvs. parte, ca parteneri mass-media.
Ca întotdeauna, ne bucură asocierea cu BucowinaPlus, o colectivitate care împărtășește valorile noastre: respectul și grija autentică pentru oameni.
Împreună, reușim de fiecare dată să aducem un impact pozitiv și o schimbare în bine în viețile tuturor. Vă mulțumim.
Dorna Medical dorește tuturor bucovinenilor, inclusiv comunității BucowinaPlus, sănătate, împliniri și bucurie! Să fiți pe plus(+) în toate! La mulți ani!
Echipa Dorna Medical“.
 
,,Dragă și frumoasă comunitate BucoWina PLUS,
Pentru noi ești inspirație, motivație și sens! Și nu spunem asta doar pentru că e final de an, ci pentru că merităm să ne sărbătorim, așa imperfecți cum suntem, ori de câte ori avem ocazia! Pentru noi, lecția lui 2020 încă se scrie.  Ea este despre prezent trăit responsabil, despre noi, împreună, chiar și de la distanță, despre depășit limite și bariere, despre construit punți de legătură și cârlige de agățat speranțe în fiecare îndoială. 🌱 Este despre oameni frumoși ca voi, care indiferent de greutăți, fac din Bucovina un loc de mândrit în lume și de trăit frumos, ca acasă! 
Așa că hai să colorăm împreună viitorul lui 2021, cultivând cu grijă talentul, munca și încrederea în noi, comunitate cu Plus pentru Bucowina. La mulți ani, să ne găsim sănătoși!
Cu drag și apreciere,
Echipa Asociației de Ecoturism Țara Dornelor ”.
 
Am încheiat primul an de activitate cu o campanie de suflet pentru comunitate. Ne-am emoționat când am primit reacțiile voastre.

,, Și iată că în prag de Anul Nou am primit călduroasele ghete Marelbo oferite de către

BucoWina PLUS, o comunitate bucovineană în care m-am simțit mândră și onorată să fiu menționată atât eu cât și Sebi Crăciun.
Mulțumim din suflet pentru bucuria pe care ne-ați făcut-o !
An binecuvântat tuturor și multă sănătate…să puteți rupe multe ghete de calitate .

Dumnezeu să vă dăruiască mulți pași într-o lume mai buna!( Anca Crăciun, fondatoare 

Clinica de recuperare Sfântul Nectarie).

Așadar suntem de peste un an activi în comunitatea care crește pe zi ce trece. Tu ești cel care ne dă mâna, prietenește, pe rețelele sociale și ne face să aducem zilnic povești demne de urmat. Tu ești cel pentru care căutăm oferte și creăm facilități. Și pentru asta, îți mulțumim!

Să ai un an care să-ți aducă tot ce îți dorești și să împărtășești și cu noi experiențele tale. La mulți ani!

Postează un comentariu