Mai știi că îți vorbeam despre antreprenoriat social? CAR Învățământ Fălticeni este unul dintre cele mai bune exemple în acest sens. 

Bucowinaplus.ro și partenerii săi susțin aceste  exemple de bună practică  și cu fiecare proiect pe care vi-l prezentăm suntem mai aproape de  a ne atinge obiectivul, respectiv cel de responsabilitate socială în comunitate, din care avem cu toții de câștigat.

CAR Învățământ Fălticeni, exemplu de bună practică

Așa cum este firesc pentru a susține dezvoltarea comunității locale, CAR vine cu o dobândă mai mică.

CAR Învățământ Fălticeni a scăzut și în 2021 dobânzile.

Acum iei împrumuturi cu dobândă mai mică și mai avantajoase, în tot județul Suceava.

Așadar, împrumuturi mai avantajoase, cu rată și dobândă fixă, pentru nevoile și dorințele tale. Până la 100.000 lei, rambursabili în maxim 6 ani.

Cei peste 35.000 de membri CAR din comunitatea suceveană, însă și cei care se vor înscrie de acum înainte vor beneficia, prin urmare, de:

– 4,31%/an din suma împrumutată – dobânda la Tradițional

– 6,71%/an din suma împrumutată – dobânda la Opțional (De Urgență)

Concret, în 2020 dobânzile la cele mai accesate împrumuturi au fost astfel:

– Tradițional – 5,2%/an din suma împrumutată;

– Opțional (De Urgență) – 7,75%/an din suma împrumutată.

Cu alte cuvinte, anul acesta am scăzut dobânzile cu peste 1%, din nou, la toate tipurile de împrumuturi.

Anul 2021 va fi mai bun, iar CAR Învățământ Fălticeni contribuie în acest sens. Astfel, dorințele tale pot deveni realitate, iar planurile pot fi concretizate mult mai repede. E început de an, așa că începe în forță. Fă-ți planuri, visează și…realizează! Accesează un împrumut de la CAR și du-ți la capăt ideile. Începând cu 1 februarie, CAR Învățământ Fălticeni a scăzut dobânzile la toate tipurile de împrumut.

Toți membrii cu vechime sau cei care vor să se înscrie de acum beneficiază de împrumuturi mai avantajoase, pe care le pot lua și mai ușor.

Poți lua și tu un astfel de împrumut rapid în orice sucursală CAR din județul Suceava, fie că ești salariat, pensionar sau student. Este necesar doar să ai 18 ani împliniți și să fii domiciliat în județul Suceava.

Ești invitat într-una dintre cele 23 de sucursale CAR Învățământ Fălticeni pentru o simulare de împrumut personalizată, pe loc, în doar câteva minute și, bineînțeles, gratis.

Îi găsești pe cei de la CAR Învățământ Fălticeni în Suceava, Fălticeni, Baia, Boroaia, Broșteni, Câmpulung Moldovenesc, Cornu Luncii, Dolhasca, Dumbrăveni, Gura Humorului, Liteni, Mălini, Moldovița, Rădăuți, Rădășeni, Salcea, Siret, Slatina, Solca, Vatra Dornei și Vicovu de Sus. 

Postează un comentariu