Mediul economic românesc a rezistat pandemiei. Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF a marcat revenirea la normalitate, după o perioadă pandemică dificilă, cu Gala Women in Economy 2021 și cu primul concert după pandemie, pe scena Teatrului Național București – The Motans.

Cu o tradiție în mediul antreprenorial românesc, Gala Women in Economy, ediția a treia, a premiat excelența doamnelor de afaceri la nivel național care au făcut performanță într-un an în care la nivel mondial s-a marcat cea mai sumbră perioadă din ultimul deceniu.

 Cristina Chiriac, Președinta CONAF, a mulțumit în deschiderea Galei Women in Economy 2021 “femeilor curajoase din România și în special doamnelor din CONAF, antreprenoare de poveste pe care le-a regăsit implicate și asumate și care au dat dovadă de curaj și unitate”.

Premiul pentru performanță în afaceri

Dr. Rodica Boca, medic primar Medicină de Laborator și manager general Dorna Medical, a obținut premiul pentru performanță în afaceri în cadrul celei de-a treia ediții a Galei Women in Economy 2021.

Astfel, compania medicală pe care o conduce a fost revalidată drept cel mai puternic furnizor de servicii medicale private din nordul țării.

Sunt onorată să mă aflu aici și vă mulțumesc pentru această nominalizare și pentru acest frumos premiu. Vin din nordul țării, din Bucovina, am început în 1998 o afacere de familie, cu un singur angajat și cu soțul meu drept partener. Suntem o familie mare acum, de peste 400 de angajați care lucrează în compania medicală, mai mult de 90 la sută femei, cărora le mulțumesc foarte mult pentru implicare, devotament și, în primul rând, pentru grija pe care o acordă pacienților care ni se adresează. A fost un an foarte greu, venim din Suceava, unde a fost prima parte a pandemiei, primul val de bolnavi cărora noi le-am pus la dispoziție servicii medicale. A fost și o provocare să implementăm și să venim, odată cu dezvoltarea metodelor mondiale, cu aceleași investigații medicale care se făceau concomitent în întreaga lume pentru pacienții noștri. Am căpătat experiență, am căpătat determinare și pentru asta mulțumesc echipei, mai ales nucleului din Vatra Dornei, cu care am început acest pionierat în nordul țării. Vă mulțumesc dumneavoastră, tuturor. Mulțumesc și soțului meu, «colegul meu și partenerul meu de afaceri», așa cum l-am și prezentat; nu este ușor să fii colegă cu soția timp de 25 de ani!”, a precizat dr. Boca în discursul pe care l-a ținut în fața unui auditoriu numeros la TNB.

Ca și în cadrul galelor precedente, premiantele au fost femei din domenii de activitate diverse: energie, IT&C, sănătate, industrii, voluntariat pentru o societate mai bună, etc.

Bucovina este reprezentată în CONAF de antreprenori de succes printre care doamna Liliana Aghiorghicesei, prim vicepreședinte CONAF și doamna Luminița Chihai, expert contabil Lust Expert. 

Premiul de excelență în afaceri în domeniul sănătății a fost revendicat de dr. Rodica Boca, cofondatoare al unui business de amploare care a împlinit 23 de ani de activitate. Distincția primită de medicul și antreprenorul de succes recunoaște și revalidează Dorna Medical drept cel mai puternic furnizor de servicii medicale private din nordul țării.

CONAF DORNA MEDICAL

Sursa Foto: FotoDumbrava

Postează un comentariu