Festivalul de Arta Medievala

Da, Festivalul de Arta Medievala revine la Suceava. Sfioși, puțin nedumeriți, dar plini de entuziasm, ne întoarcem la ceea ce cândva numeam normalitate.

Pașii încă sunt nesiguri, însă știm clar unde vrem să ajungem: la acele momente în care râsetele nu stăteau ascunse, iar evenimentele frumoase îți mai luau din greutatea zilelor de muncă și-ți puneau puțină jovialitate și bună dispoziție în pahar.

Festivalul de Arta Medievala „Ștefan cel Mare” dă startul reluării evenimentelor în Suceava și-ți pregătește 3 zile de relaxare, distracție și voie bună.

Festivalul de Artă Medievală „Ștefan cel Mare” îți aduce turniruri cavalerești, spectacole pirotehnice şi de lasere, scene de luptă, dansuri și cântece medievale, reprezentații teatrale pentru copii, tir cu arcul și acrobații cu cai.

Având în vedere situația epidemiologică din ultimul an, festivalul va respecta toate condițiile legislative impuse în luna organizării (august). Totuși, organizatorii se pregătesc să reia îndrăgitul festival la un nivel cât mai apropiat de anul anterior pandemiei.

Să dăm Sucevei ce e al ei: Festivalul de Arta Medievala

Acesta e anul în care ne revenim și în care ascundem sub zâmbete întâmplările pandemiei. Știi deja că se vor ridica restricțiile, gradual. Prin urmare, Consiliul Județean Suceava începe deja să gândească și să organizeze activități cu public în aer liber.

Festivalul de Arta Medievala este unul dintre cele mai așteptate evenimente sucevene de peste an care adună mulțimi de oameni entuziasmați din toată țara. 

Consiliul Județean Suceava pregătește un amplu program, având discuții și cu DSP Suceava pentru ca întregul eveniment să aibă loc respectând regulile de prevenire a infectării cu coronavirus.

Nu e nici un secret că sucevenii au fost foarte afectați de începuturile pandemiei, atunci când amploarea coronavirusului în România pare că a lovit din plin Suceava.

De această dată, ștafeta e la noi și sucevenii se vor bucura din nou de evenimente în aer liber, de râsete fără prea multe măști și de frumusețea și diversitatea celui mai mare festival medieval din România.

Festiavalul de Arta Medievala

Când va avea loc Festivalul de Arta Medievala

Evenimentele în cadrul Festivalului Medieval vor fi organizate în perioada 13-15 august la Cetatea de Scaun a Sucevei. Tot în perioada verii vor avea loc mai multe activități cu publicul la Muzeul Satului Bucovinean.

Majoritatea manifestările din acest an se desfășoară sub egida marii Sărbători de la Putna cu ocazia împlinirii a 150 de ani de la „Serbarea de la Putna-1871”.

Salvează data în calendar, anunță-ți prietenii și hai să ne amintim cum au fost acele vremuri B.C (before corona). Și, prin curajul zâmbetelor dezgolite, să ne oferim înapoi normalitatea luată cu brutalitate. 

Nu uita că sănătatea e pe primul plan și că regulile enunțate de lege vor fi respectate.

Între timp, urmărește-ne pe pagina de facebook Bucowina Plus pentru a fi la curent cu detaliile despre eveniment.

Site-ul www.bucowinaplus.ro îți stă la dispoziție cu informații pertinente despre oamenii & acțiunile care merită cunoscute.

icon website bucowinaplus

Postează un comentariu