Despre Bucovina, numai de bine. Și asta pentru că, fără doar și poate, e un ținut magic care păstrează îl el iubirea de tradiții, respectul față de natură și aprecierea pentru oamenii frumoși și care fac necontenit bine.

Numele Bucovinei a trecut de mult granița și poartă o coroană încununată cu respect. Totuși, trebuie să știi că Bucovina nu este despre hoteluri, despre all-inclusive sau despre dimineți petrecute în restaurante.

Bucovina este bucuria de a vedea apusul la malul unui lac, de a te bucura de răsărit de pe Rarău sau despre a te bucura de Giumalău pe bicicletă. Bucovina este pentru cei care sunt plini de aventură, care vor să respire aer curat de munte și care doresc să afle povestea unui loc plin de tradiții.

Poate pare că insistăm, însă veșnicia s-a născut în Bucovina. Aici, frumusețile nu mor, pentru că oamenii au grijă de asta. Dacă vrei să afli cum să ai cea mai bună experiență în Bucovina, ești unde trebuie.

Primul sfat pe care ți-l oferim e să stai departe de mașini, hoteluri all-inclusive care nu-ți oferă experiența naturii și locurile închise. Bucovina e pentru cei aventuroși și dacă îți place să-ți transformi concediul într-o aventură de poveste, avem ce trebuie pentru tine.

Te-ai gândit la un concediu în Bucovina cu autorulota?

Dacă ești de părere că un concediu trebuie să fie despre relaxare, timp petrecut frumos și aventură, Bucovina e locul și autorulota e mijlocul de transport.

Să vizitezi un loc cu autorulota este o experienă unică și care nu poate fi egalată de nopțile petrecute în hoteluri all-inclusiv. Asta pentru că o autorulotă îți poate oferi o noapte de 1 milion de stele.

Imaginează-ți. Petreci timp cu familia, la un foc de tabără la poalele Rarăului sau Giumalăului, în timp ce admiri prijeliștea de vis și stai fără griji, pentru că ai tot ce-ți trebuie în mașină: mâncare, paturi, muzică bună, toaletă și o bucătărie echipată.

Poți să te bucuri de minunile naturii și de experiența unui hotel all-inclusiv. O astfel de ofertă ți-o poate face doar o autorulotă.  

O vacanță cu autorulota e bine-venită și pentru cei care locuiesc în Bucovina, deoarece pot face oricâte  opriri vor, fără să trebuiască să respecte un anume orar.  

Uite care sunt avantajele unei călătorii cu autorulota:

  • Poți vizita orice loc vrei, oricând vrei. Azi vrei să vezi cum e Ciocănești, iar mai târziu vrei să poposești în Pojorâta sau Vatra Dornei? Ești liber să alegi, volanul va fi la tine.
  • Tu îți faci propriul program. Fără check-in, fără să respecți alte condiții.
  • Poți să te bucuri de ieșiri în natură cu „casa în spate”. Nu vei avea grija bagajelor, pentru vei putea să-ți iei oricâte haine îți dorești.
  • Te bucuri de confortul unui hotel. Vei avea paturi și lenjerii, bucătărie și alte utilități de călătorie. Practic, vei avea la dispoziția ta un hotel mobil pe care-l poți mobila așa cum îți dorești.

Cum să ai o experiență inedită în Bucovina cu Gocamper

Bucovina e minunată și fiecare loc pe care-l vizitezi îți oferă o experiență diferită. Dacă ai trecere prin Piatra Neamț, oprește-te și aici. Piatra Neamț are o mulțime de muzee și obiectve turistice de interes.

Totuși, îți recomandăm să vizitezi rezervațiile de zimbri și Rezervația de Vânători Neamț. Cum Bucovina e ținutul mănăstirilor, în Piatra Neamț vei găsi mai multe mănăstiri importante printre care Mănăstirea Neamț și Mănăstirea Agapia.

Fă un ocol și în Gura Humorului, unde găsești mănăstiri introduse în Patrimoniul Unesco și locuri de poveste. Tot aici găsești și Complexul Ariniș, unde ai ocazia să te relaxezi alături de familie. Complexul îți pune la dispoziție jocuri de tenis, piscină, tir sau traseuri de forță.

Nu uita să te bucuri de priveliștea de la Palma, de veverițele și izvoarele naturale din Vatra Dornei sau de natura de la Rarău sau Giumalău.

Ai ocazia să te bucuri de toate aceste locuri din confortul pe care îl stabilești tu. Să-ți organizezi un concediu cu autorulota Gocamper poate fi cea mai bună decizie pe care ai luat-o.

GoCamper îți pune la dispoziție autorulote de ultimă generație și facilități moderne, la prețuri corecte. De asemenea, poți închiria o autorulotă de oriunde din țară, iar GoCamper îți oferă mai multe beneficii.

Ai toate detaliile necesare pe  www.gocamper.ro. Plus o echipă profesionistă care te va consilia îndeaproape.

GoCamper este o firmă specializată din Suceava în închirierea de autorulote de ultimă generație pentru vacanțe și circuite în Europa, care deja a oferit nenumărate vacanțe de poveste clienților săi. Aici poți vedea ce modele de autorulote poți închiria și ce ofertă te avantajează: autorulote Gocamper.

Postează un comentariu