fbpx

Weekend-ul vine cu relaxare, chef de distracție și evenimente în Suceava. Dar distracția apare cu siguranță când este muzică bună. În acest sfârșit de săptămână, există concerte și recitaluri pentru toți iubitorii de muzică. De la pop la rock, de la muzică ușoară la operă.

Artiști precum Laura Bretan, Vlad Nedelcu, Lucian Fătu, Alex Amarii, Jul Baldovin și trupa Proconsul vor fi prezenți în Suceava pentru a vă cânta și încânta auzurile.

Laura Bretan va concerta la Suceava în premieră

Pe 25 iulie Laura Bretan te invită la distracție în centrul Sucevei. Laura Bretan este o cântăreață de operă româno-americană. Încă de la 4 ani a cochetat cu muzica.

Pe esplanada Casei Culturii, pe o scenă bine echipată și cu sunet bine realizat, pe 25 iulie, de la ora 20.00 centrul Sucevei va răsuna de muzică bună. Liceul Teoretic Filadelfia organizează un eveniment prin care se dă startul pentru normalitatea întâlnirilor de care odinioară beneficiam, dar pe care nu le apreciam la adevărata lor valoare.

Laura Bretan a revenit în România după aproape un an și jumătate. Prima sa apariție scenică post pandemie a fost ca ”special guest” în concertul IL VOLO de la Arenele Romane din București.

La momentul actual ea se află într-un turneu prin țară, început la Galați, continuat la Botoșani și acum Suceava. Urmează: Arad, Satu Mare si Brasov, dupa care se va întoarce în Statele Unite.

Proconsul cântă din suflet pentru Suceveni

De când nu ai mai ieșit la evenimente în Suceava? Hai la o super petrecere la Eden Garden cu Proconsul și Jul Baldovin. Pe 23 iulie se anunță o mare petrecere la Eden Garden. Muzica, dansul și voia bună vor fi la ele acasă, într-un concert live. Concertul are și un nume cool: #22 ani + TVA.

Proconsul este o formație de muzică Pop – Rock, înfințată în 1999 și este prima trupă din România care câștigă trofeul Cerbul de aur. După cum se caracterizează singuri membrii trupei pe site-ul lor oficial, „aventura numită Proconsul a început din pură pasiune pentru muzică“.

Invitatul special al serii va fi Jul Baldovin. Iulian “Jul” Baldovin este un chitarist, cântăreț român, și compozitor cunoscut mai ales pentru talentul său la chitară. Deși inițial a făcut parte din diferite formații muzicale, în ultimii ani Baldovin s-a axat pe propriul stil ca artist solo.

Info&Rezervari: +40 799 33 44 55

Iubitorii de rock se întâlnesc vineri la ARC

La un șpriț rece și o muzică bună!!! Cei de la Art Rock Cafe abia așteaptă să te revadă! Vineri se anunță momente de neuitat alături de Aproape Unplugged, începând cu ora 20.00.

Aproape Unplugged este o trupă de folk rock cântat într-un stil original, înființă la Iași, în 2009. Este formată din Alex Amarii (chitară, voce), Lucian Fatu (percuție) și Vlad Nedelcu (chitară, voce). Formația cântă piese din repertoriul lui Gică Petrescu, dar și din repertoriul celor de la Whitesnake, Deep Purple, Nirvana, The Doors, Phoenix, Cargo sau Timpuri Noi.

Cu siguranță tuturor ne-au lipsit ieșirile cu prietenii și evenimentele din Suceava. Weekendul acesta poți recrea momentele dinainte de pandemie, alături de prietenii tăi. Evenimentele sunt diverse, care acoperă dorințele tuturor. Tu trebuie doar să vii cu voie bună și dorința de a te distra. De restul se ocupă organizatorii.

Lasă canapeaua, filmele și popcornul și dă-ți voie să te distrezi la adevăratele evenimente din Suceava muzical. În felul acesta nu te ajuți doar pe tine, îi susții și pe artiști, care au nevoie de public pentru a exista.

Postează un comentariu