Marelbo îți lasă și în acest an cadouri sub brad pentru că vrem să facem o tradiție din a dărui.

Știm că nu avem nevoie de un motiv pentru a dărui, dar ne-am propus să facem sărbătorile mai frumoase pentru comunitatea noastră.

Mai știm că vrei să faci cadouri frumoase, utile și memorabile, așa că am organizat un super concurs în prag de sărbători, alături de Marelbo. Ne-am gândit că e cazul să-i răsplătim pe oamenii buni din comunitate, pe cei care „mișcă munții” și pun osul la construcția unei societăți frumoase.

Marelbo, fabrica de încălțăminte din piele naturală, a luat naștere în Bucovina, însă a ajuns până peste hotare. Pe www.marelbo.com găsești produse la preț de producător, cu reduceri reale și calitate necontestată.

Chiar dacă ultimii doi ani au fost nebuni, firmele românești s-au menținut pe piață și asta datorită vouă. Marelbo știe că împreună ne facem bine, așa că a lăsat și în acest an, sub bradul Bucowina Plus, câteva cadouri în avans pentru tine.

Este vorba despre 5 perechi de papuci. 2 perechi le oferim oamenilor care au susținut în acest an comunitatea Bucowina Plus. Este vorba despre acei prieteni fideli, care ne-au distribuit în online și ne-au apreciat. Efortul vostru nu e trecut cu vederea.

Cristian și Diana, vă mulțumim că ați fost altături de noi. Ne onorează că ați ales să fiți parte din comunitatea noastră.Cei doi vor primi un mesaj privat pentru a afla cum pot merge să-și ridice premiul.

Vă mulțumim tuturor celor care sunteți aici și vă invităm să stați aproape, pentru că avem de gând să vă mai aducem surprise.

Uite care este mecanismul concursului Marelbo

Pentru că știm că cei care fac bine comunității bucovinene sunt mulți, oferim alte 3 perechi de papuci oamenilor buni nominalizați de voi.

În funcție de acțiunile lor, vom alege pe data de 5 decembrie 3 câștigători din comentariile de pe facebook și instagram de la postarea de concurs. Poți intra aici, lasă un comentariu și spune-ne cine merită o pereche nouă de papuci, iar pe data de 5 decembrie poți face un frumos cadou. Mai sunt doar câteva zile până atunci, așa că te invităm să lași un comentariu și să-ți inviți prietenii în comunitatea Bucowina Plus. 

✨ Etichetează în comentarii o persoană care s-a implicat în comunitate sau care are nevoie de această pereche de papuci. 

✨ da like paginii de facebook Bucowina Plus & Marelbo și follow paginii de instagram Bucowina Plus.
✨ etichetează pe cel căruia vrei să-i dăruiești în comentarii și spune-ne de ce merită acest premiu.
✨ dai share acestei postări la story.

Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig. Doar dacă vrei, dar ne-ar fi de mare folos, invită-ți prietenii să dea like paginii Bucowina Plus.
Promitem noutăți captivante, interviuri educative și o comunitate strânsă.
*Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 5 decembrie.
**Vor fi luate în calcul și comentariile la postarea de concurs de pe instagram.

Postează un comentariu