Publicația media online www.bucowinaplus.ro și-a propus să contribuie la dezvoltarea antreprenoriatului social care înseamnă implicare, colaborare, susținere reciprocă și soluții practice la problemele actuale ale mediului de afaceri românesc.

În episodul 19 al podcastului Între brand și comunitate, realizat de fondatoarea proiectului Bucovina Plus, s-a vorbit despre afaceri mici și mijlocii și despre organizații care devin o voce în găsirea de soluții.

Pe 15 februarie s-a sărbătorit ziua națională a lecturii și pentru că noi suntem conectați la tot ceea ce aduce un plus, iată că avem alături pe doamna Liliana Aghiorghicesei, fondatpr al Librăriilor Lidana, Tipografia Lidana, Complexul Turistic Lidana, președinte al Federației patronatelor de femei din REGIUNEA NORD-EST, dar și prim-vicepreședinte CONAF România.

Te invităm să asculți o discuție despre antreprenoriatul social care trece de la vorbe la fapte pentru comunitate. Podcastul Între brand și comunitate este un proiect realizat de Viziteu Loredana cu sprijinul echipei Bucowina Plus.

Îl găsești pe site-ul www.bucowinaplus.ro și pe paginile noastre sociale.

🔹 Facebook: www.facebook.com/BucoWinaPlus

🔹 Instagram: www.instagram.com/bucowinaplus

Follow Loredana Viziteu:

🔹 Linkedin: Loredana Viziteu

🔹 Facebook: Loredana Viziteu

Postează un comentariu