Puține zile au mai rămas până la Sfintele Sărbători Pascale. Se încep pregătirile pentru masa de Paști, pentru întâlnirile cu familia și pentru planurile din zilele libere. 

Cred că toate familiile din România au un sentiment aparte atunci când se apropie Paștile. Un sentiment care nu poate fi descris nici de gustul de pască fragedă, nici de orele petrecute la Înviere. Poate fi descris de masa din familie de a doua zi, de ciocnitul ouălor sau de pregătirea mâncării. Sfintele Paști e una dintre marile sărbători ale creștinătății și, fie că ești sau nu creștin, știu sigur că simți când se apropie.

Gospodinele plănuiesc masa și întâlnirile de familie, copiii se bucură de vacanță și toți oamenii simt o liniște ca aceea când intri în biserică cu rugăciunea în gând. 

Dar nu totul e așa frumos cum pare. Pentru că deseori n-ai timp să faci mâncare pentru Paști, nici gândul la curățenie nu-ți stă. Vrei doar să pleci o zi-două cu familia ca să-ți reîncarci bateriile. 

Partea bună e că nu ești nevoit să faci nimic din ce nu vrei. Comandă toate preparatele pe care ți le dorești de la Restaurant Vama Veche și stai fără griji de sărbători. Poți să iei atât preparate tradiționale, cât și specialități din bucătăria internațională. Uite aici câte bunătăți îți pregătește echipa Restaurant Vama Veche.

Cu cât lași comanda mai repede, cu atât scapi de griji și te asiguri că masa de Paști va fi bogată și absolut de-li-cioa-să! Sună la 0721526939/ 0230526939 pentru informații și comenzi. 

Postează un comentariu