Munții sunt frumoși în orice anotimp, însă vara și toamna au un joc de culori armonios, un aer curat și proaspăt și o priveliște care te dă pe spate. 

Poate fi dificil să descoperi pădurea și munții la pas, iar bicicleta poate fi cel puțin la fel de solicitantă. Plus că-ți ia și mult timp. Dacă vrei o modalitate mai simplă și antrenantă de a te plimba prin pădure, acum poți închiria ATV-uri sau biciclete electrice. 

Cei de la Best ATVnture au un parteneriat încheiat cu ocolul silvic din Mănăstirea Humorului, ca tu să te poți bucura în siguranță de toată priveliștea pe care o oferă muntele. Echipa este printre puținele care închiriază ATV-uri sau biciclete electrice, oferindu-ți posibilitatea să te bucuri de natura sălbatică și de peisaje unice.

Best ATVenture își dorește să devină o punte între unitățile de cazare din zonă și mediul înconjurător și să te lase să descoperi zona, să te bucuri de timp petrecut cu prietenii și familia, de mișcare și de adrenalină.

Ce găsești la Best ATVenture

Best Atventure îți pune la dispoziție 4 atv-uri și două biciblete electrice, dar și echipamente de protecție. Pe lângă asta, ai un număr mare de trasee montane din care poți alege. Dacă ești împreună cu familia sau prieteni și vreți o gură de aer proaspăt pe munte, echipa acomodează grupuri de 8-10 persoane. Suficient de multe cât să puneți de-un picnic în pădure.

Partea bună e că ei îți oferă trasee pe care nu le poți face în altă parte, datorită parteneriatului cu Ocolul Silvic. 

prețuri pentru închirieri

Prețul unui ATV este de 150 de lei pe oră, dacă îți dorești să descoperi pădurea și să ajungi prin codrii Bucovinei, unde puțini ajung. Dacă vrei doar o plimbare sau să descoperi zona Mănăstirea Humorului, atunci prețul este de 100 de lei pe oră. 

Pentru că de obicei astfel de plimbări te fac să uiți că trebuie să pleci, Best ATVenture ți-a pregătit prețuri promoționale pentru durate mai mari de timp.

Așa că dacă închiriezi un ATV pentru cel puțin 2 ore, primești o oră gratuită. Deci, pentru 3 ore vei plăti doar 200 de lei.

Ca să rămâi cu un gust dulce după aventură, primești o sticlă de afinată tradițională, făcută din afine recoltate în acest an. 

Și ca experiența să fie una frumoasă până la final, dacă închiriezi ATV-ul pentru 5 ore, ești invitat la un grătar la stână (gratuit).

Dacă nu ai experiență și vrei să înveți cum se conduce un ATV, echipa îți oferă un curs de o oră în care vei cunoaște ATV-ul, vei afla modul de acțiune în diferite situații, vei avea parte de activități practice și de exersare pe traseu. Prețul unei astfel de ore este de 80 de lei. 

Bicicletele electrice au o autonomie de 80 de kilometri, folosind modul asistat. Deci, te poți plimba fără griji până la Poiana Micului (36 de km), Vârful Pleșei (16 km) sau să vizitezi Parcul Ariniș și Mănăstirea Voroneț pe 2 roți.

Prețul pe oră pentru o bicicletă electrică este de 50 de lei.

Atunci când mergem în concedii sau în citybreak-uri obișnuim să ne bucurăm de tot ce se poate, fără să ne înfrânăm poftele sau plăcerile. Și asta te sfătuim să faci și tu. Bucură-te din plin de momente petrecute cu familia sau prietenii, descoperă muntele, mergi la un grătar, gustă mâncarea tradițională din Gura Humorului. Așa vei înțelege de ce oamenii care vin la noi uită să plece. 

Și credem că ATV-ul sau bicicleta electrică e modalitatea numai bună de a profita la maxim de timpul pe care-l ai și de a descoperi zona Gura Humorului. 

Pe cei de la Best ATVenture îi găsești pe facebook sau la numărul 0749 875 826.

Postează un comentariu