Cu siguranță noul an a venit cu multe obiective de îndeplinit. Unii doresc să slăbească, alții să călătorească sau să câștige mai mulți bani. Noi am găsit un alt obiectiv ce ar trebui bifat în anul 2023: un cont de economii. Pentru că viața e mult mai simplă când știi că ai bani puși deoparte.

Ce este un cont de economii?

Fie că este vorba despre un fond de economii sau un cont de economii, acesta îți asigură o sumă la care poți avea acces oricând.  Avantajul unui astfel de cont este că poți economisi  pe o perioadă nedeterminată. În plus, pe lângă suma care se regăsește în cont, primești și o bonificare (dobândă) foarte avantajoasă.

La CAR Învățământ Fălticeni este simplu să ai un cont de economii. În orice sucursală poți să depui orice sumă de bani, oricând, dar poți să și îi retragi oricând. Ai 0% comision de administrare și nu există penalizări. Trebuie să mai știi că pentru contul social de economii, dobânda este super avantajoasă: 8%.

Tot ce trebuie să știi despre economii

Trăim într-o societate în care oamenii  se gândesc mereu la cele mai sigure și eficiente metode de economisire pentru a le asigura confortul și securitatea financiară.CAR are unul dintre cele mai eficiente instrumente de economisire.

La Casa de ajutor reciproc, bonusurile sunt mai mari decât rata medie a dobânzii la instrumentele de economisire de pe piața financiar-bancară; în același timp, prezența fondurilor sociale este o condiție obligatorie în cazul depunerii unei cereri de împrumut. Odată ce ai devenit membru, fără a depune prea mult efort financiar, ai posibilitatea de a acumula economii în timp, Acest lucru duce la echilibrul financiar și totodată securitatea financiară a familiei tale. Dacă acestea nu corespund nevoilor dumneavoastră, puteți solicita un împrumut.

În cele mai multe cazuri, fondul social permite accesul la împrumuturi de 5-6 ori mai mari decât economiile realizate până la data solicitării, dar poți cere un împrumut indiferent de tipul de fond pe care alegi să-l deschizi.

Avantajele unui cont economii CAR Învățământ Fălticeni

  • Îți conferă calitatea de membru CAR, cu toate avantajele care decurg din prevederile statutare.
  • Acces nelimitat la economiile tale.
  • ZERO costuri pentru deschiderea, administrarea sau retragerea sumelor din Fond.
  • Ai câștiguri suplimentare, importante, prin dobânda bonificată la depunerile din fond.
  • Fără impozit pe venit aferent dobânzii.
  • Protecția la inflație a economiilor membrilor.
  • Bani în siguranță (SUPERVIZAT UNCAR).
  • Economiseşti oricând doreşti.

Postează un comentariu