fbpx

Vacanța este un moment pe care mulți dintre noi îl așteaptă cu nerăbdare. Este o ocazie de relaxare și de a ne bucura de timpul liber alături de familie și prieteni. Cu toate acestea, planurile de vacanță pot fi uneori împiedicate de restricții financiare. Dacă îți dorești să îți transformi visele de vacanță în realitate, CAR Învățământ Fălticeni vine în ajutorul tău cu un împrumut promoțional special creat pentru perioada de vacanță.

Până la 15.000 lei în 24 de luni

Împrumutul Promoțional de Vacanță este o nouă ofertă lansată de CAR Învățământ Fălticeni, adresată tuturor salariaților din orice domeniu de activitate și pensionari. La acest tip de împrumut, suma maximă acordată este de 15.000 de lei pe 24 luni, cu o dobândă super avantajoasă. Mai mult, banii împrumutați îi poți primi fie numerar, direct în sucursală, fie pe card, în contul personal.

Mai trebuie să știi că oferta se adresează membrilor noi sau membrilor cu vechime ce nu au un împrumut la CAR Învățământ Fălticeni și este valabilă doar în județul Suceava. În plus,taxa de înscriere ca membru nou CAR Învățământ Fălticeni este de 10 de lei (cu reducere 90% inclusă).

Documente necesare

Pentru a solicita un împrumut promoțional de la Casa de Ajutor Reciproc Învățământ Fălticeni, sunt câteva documente pe care trebuie să le ai în vedere:

Pensionari

  • cupon de pensie (poate fi din ultimele două luni/extras de cont cu pensia pe ultimele două luni);
  • carte de identitate;

Salariați

  • adeverință de venit și extras REVISAL semnate și ștampilate de angajator;
  • carte de identitate;
  • extras de cont

Casa de Ajutor Reciproc Învățământ Fălticeni te poate ajuta să îți pui în aplicare planurile. Poți aplica online sau în sucursalele din județul Suceava.

Tot ce-ți mai rămâne de făcut este să conturezi planurile de vacanță și să te bucuri de cele mai frumoase momente împreună de cei dragi.

Citește și: 

DEEP IN THE FOREST, FESTIVALUL DE MUZICĂ ELECTRONICĂ LA CARE TREBUIE SĂ AJUNGI ÎN ACEST AN

 

Postează un comentariu