fbpx

Dorna Medical organizează un nou simpozion științific cu tema „Sănătate Integrată: Abordări Interdisciplinare în Endocrinologie, Medicină de Laborator și Medicină de Familie”. Evenimentul este creditat cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România (CMR). Simpozionul are loc la Hotel Ramada Iași, în sala de conferințe New York, pe 10 aprilie, începând cu ora 13:00. Evenimentul este un efort de a promova și integra cele mai recente descoperiri și tehnologii în practica medicală curentă, cu scopul de a îmbunătăți diagnosticarea, tratamentul și, în cele din urmă, calitatea vieții pacienților.

Accent pe importanța comunicării interdisciplinare

Într-o eră a medicinei customizate, precizia diagnosticului de laborator și implementarea abordărilor terapeutice țintite devin mai relevante decât oricând. Simpozionul științific are ca obiectiv principal accentuarea importanței analizelor de laborator și a comunicării interdisciplinare în practica medicală, cu un accent particular pe managementul și prevenția afecțiunilor endocrine.

Aproximativ 200 de medici vor fi invitați

Simpozionul organizat de Dorna Medical va avea invitați aproximativ 200 de medici de familie și alți medici specialiști din Iași. Evenimentul explorează ultimele inovații și tehnologii în medicina de laborator și subliniază rolul pe care acestea îl au în diagnosticarea precisă și monitorizarea afecțiunilor.

Vei avea ocazia de a participa la dialoguri interdisciplinare, evenimentul aducând împreună medicina de laborator și medicina de familia și facilitând dialogul productiv. Participanții vor asista la prezentări de caz, dezbateri pe teme de actualitate și ateliere practice. În plus, vei putea fi parte din schimbul de cunoștințe și experiențe practice, vei întâlni colegi de breaslă și vei construi relații profesionale solide, vitale pentru colaborarea interdisciplinară în îngrijirea pacienților.

Speakeri:

  1. Prof. dr. Cristina Preda – Medic primar Endocrinologie – Șef de secție Endocrinologie – Sp. “Sf. Spiridon” Iași;
  2. Prof. dr. Liliana Foia – Medic primar Medicină de laborator – Prorector U.M.F. Iași;
  3. Dr. Anca Deleanu – Medic primar Medicină generală – Președinte UNMF Iași;
  4. Dr. Rodica Boca – Medic primar Medicină de laborator – Manager general Dorna Medical
  5. Dr. Roxana Chiruță – Medic primar Medicină de familie;
  6. Dr. Elena Ciobanu – Medic specialist Endocrinologie.

Citește și următorul articol: PROTEJEAZĂ-ȚI SĂNĂTATEA DE CANCERUL OVARIAN. SFATURI DE LA SPECIALIȘTII DORNA MEDICAL

Postează un comentariu