fbpx

BucoWina Plus este proiectul care se alătură și operatorilor de turism, pentru a-i scoate în față și a le face cunoscută oferta pe piața locală și națională. Poveștile noastre sunt și despre ei. De data aceasta am stat de vorbă cu Booking-Mania. Suntem convinși că putem da o gură de aer proaspăt turismului românesc împreună.

Revitalizăm împreună turismul românesc

Anii pandemiei ne-au arătat că România șchioapătă la capitolul digital. Foarte multe hoteluri, pensiuni, vile, restaurante și cafenele au fost surprinse în 2020 și 2021 de măsurile de prevenție și siguranță instaurate de autorități. Totuși, realitatea cauzată de pandemie nu explică de ce atât de multe businessuri nu au prezente digitale stabile și productive. Se poate observă o migrație a afacerilor românești din industria HORECA în mediul digital. Această metamorfoza a fost acompaniată de obstacole mici, mari dar și de oportunități interesante.

Aplicațiile turistice românești sunt puține și nu reflectă potențialul incredibil al sectorului. Booking-Mania este una din cele mai interesante aplicații mobile din România. De ce? Aplicația a fost dezvoltată pentru călătorii care vor să urmărească o recenzie video înainte de a se caza într-un hotel sau pensiune. Mai mult decât atât aplicația găzduiește recenzii video despre serviciile oferite de diverse firme de rent a car. Utilizatorul aplicației le poate urmări și ulterior poate decide cu cine să colaboreze.

Popularitatea recenziilor video în România

În țara noastră, YouTube și TikTok reprezintă două platforme de streaming video extrem de populare. Acestea găzduiesc clipuri video interesante, amuzante, utile și de călătorie. Recenziile video reprezintă un vector decizional important pentru mulți români. Aceștia utilizează recenziile pentru a lua cele mai bune decizii. Aplicația Booking-Mania a fost creată pentru a revitaliza turismul românesc și potențialul sau extraordinar. Dacă turiștii români au acces la o aplicație modernă și interactivă, ce găzduiește hoteluri, pensiuni, vile, cabane, apartamente și firme de închirieri auto, analizate prin video-uri reale și obiective, atunci ei vor lua decizii mai bune.

Booking-Mania a fost creată pentru a facilita accesul la servicii de calitate. Aplicația este potrivită pentru persoanele care doresc să se cazeze în locuri minunate sau să conducă mașini bune. De foarte multe ori, românii au fost surprinși neplăcut de cazările alese. Ei au avut parte de experiențe pe care ulterior și-au dorit să le uite. Vacanțele au devenit o corvoadă, deoarece oamenii nu știau dacă urmau să se bucure sau nu de alegerile făcute. Vizionarea unei recenzii video poate fi extrem de utilă, mai ales că ea arată clar caracteristicile unității de cazare sau a firmei de rent a car.

Majoritatea utilizatorilor Booking-Mania  știu că au la dispoziție un partener de drum de încredere. Ei scot aplicația și descoperă lucruri interesante despre locurile pe care le pot vizită. În jurul unității de cazare alese o să gășiți listate obiective turistice, demne de explorat. Le puteți utiliza pentru a crea un itinerariu pe cinste.

Interactivă. Ușor de utilizat și utilă.

Prima aplicație din România de recenzii video este disponibilă în Google Play  și App Store. Utilizatorii de smartphone-uri cu sisteme de operare Android și iOS pot descarcă cu ușurință aplicația. Odată instalată, aplicația oferă acces la informații utile despre hotelurile, pensiunile, vilele, apartamentele dar și firmele de rent a car partenere. Așa cum peste 1000 de utilizatori au descoperit deja, aplicația noastră este extrem de utilă în explorarea liberă și sinceră a României. Până la urmă, orice turist vrea să se bucure de fiecare moment al experienței. Chiar dacă aplicația nu asigura 100% succesul turistic, ea ajută în atingerea unor obiective clare:

  1. Cazări verificate prin recenziile video ale turiștilor care le-au călcat pragul
  2. Servicii de închirieri auto de încredere
  3. Descoperirea unor locuri minunate de vizitat în preajma unităților de cazare

Aplicația poate fi ideală și pentru proprietarii de pensiuni, hoteluri, vile și firme de rent a car care doresc o expunere digitală unică, într-un mediu cu un potențial incredibil. Listarea în platforma durează puțîn și echipa Booking-Mania se ocupă integral de creare cont și de listare. Descoperiți avantajele utilizării aplicației în anul 2021!

Bucowinaplus.ro spune povestea oamenilor și a locurilor

Românii au petrecut mai mult timp în a analiza ce oferă o destinaţie, în afara condiţiilor de cazare, iar obiectivele turistice naturale, culturale, religioase sau istorice la care se adaugă poveştile şi tradiţiilor locurilor, au fost redescoperite cu mare interes.
Vă invităm să vă alăturați și comunității BucoWina Plus, pe pagina de facebook, pe instagram,  pentru a vedea cum putem să creștem împreună turismul local. Iar informații despre ceea ce deja facem, puteți găsi pe platforma noastră la secțiunea turism .

Postează un comentariu