CAR Învățământ Fălticeni te poate ajuta să îți pui în aplicare planurile. Cu toții avem mii de idei care pot deveni realitate cu un anumit buget. Fie că este vorba despre o mașină, o afacere, o vacanță sau cheltuieli neprevăzute.

Majoritatea persoanelor este speriată atunci când vine vorba de un împrumut. Dacă dobânda este prea mare? Care este întregul proces? De ce documente am nevoie pentru a face un împrumut? Ce mă fac dacă nu îl pot plăti? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările ce îți vin în minte când ești nevoit să apelezi la acest lucru.

Fie că ești student, salariat sau pensionar, poți deveni membru CAR. Consultanții vor sta de vorbă cu tine și îți vor prezenta ofertele pliate pe nevoile tale.

Iată câteva răspunsuri la întrebarea „De ce un împrumut la CAR Învățământ Fălticeni”

 • Este o instituție de încredere, cu peste 32 de mii de membri;
 • Este o companie longevivă, înființată în 1949, fiind continuatoarea Băncii Corpului Didactic a județului Baia (Banca Învățătorului);
 • 0% comision la deschiderea fondului social, de administrare a fondului și rambursare anticipată;
 • 1% comision de administrare – valabil doar pentru împrumuturile opționale (de urgență) și se plătește o singură dată la acordarea împrumutului;
 • Procedură simplă, rapiditate în obţinerea împrumuturilor;
 • Ai rată și dobândă fixă la orice tip de împrumut;
 • Poți verifica împrumutul prin SMS;
 • Este o companie care are depozite de economii avantajoase
 • Dacă ești membru CAR, copilul tău poate beneficia de bursă
 • A obținut punctajul maxim privind indicatorii de rating de performanță și de risc
 • Poți plăti cu cardul orice credit rapid nebancar prin noul serviciu CAR ONLINE

3 pași simpli pentru un împrumut CAR

Fie că ești student, bugetar, salariat sau pensionar, poți deveni membru CAR și accesa un împrunmut.

Totuși, sunt câteva condiții minime pentru a putea face parte din marea familie CAR. Este necesar ca persoanele să aibă vârsta minimă de 18 ani, cetățenie română, domiciliu în Județul Suceava și un venit.

Consultanții vor sta de vorbă cu tine și îți vor prezenta ofertele. Există 4 tipuri de împrumuturi Opțional (de urgență), Student, Tradițional sau Garantat cu fondul social.

Fiindcă există 23 de sucursale în tot județul Suceava, este foarte simplu să iei un împrumut la CAR. Alege cea mai apropiată locație și vorbește cu reprezentanții de acolo. Ei te vor îndruma spre etapele unui împrumut. Există 3 pași pe care trebuie să îi respecți:

 1. Devii membru CAR;
 2. Depui documentele necesare;
 3. Iei banii în maximum 24 de ore de la depunerea documentației complete.

După depunerea dosarului, acesta va fi direcționat către comisia de aprobare a împrumuturilor, unde este analizat, apoi te vor suna în cel mult o zi pentru a-ți da un răspuns.

Ceea ce trebuie să știi este că împrumutul se garantează cu fondul social și cu giranți. Nu te îngrijora! Numărul giranților se stabilește la sediul CAR, și este în funcție de vârsta, venitul, locul de muncă, vechimea la locul de muncă. De asemenea, un eventual istoricul de plată al titularului de împrumut și a giranților poate să cotribuie la luarea unei decizii.

CAR este alături de comunitate

Este o vorbă din bătrâni, „toate se fac cu oameni”. Acesta este un principiu care stă la baza Casei de Ajutor Reciproc. Să fii membru CAR Învățământ Fălticeni înseamnă să faci parte dintr-un colectiv care este mereu alături de tine. Fie că ai nevoie de un împrumut sau vrei să îți depui economiile, se va găsi soluția perfectă, pliată pe nevoile tale.

Promptitudinea, seriozitatea și responsabilitatea sunt doar câteva dintre calitățile pe care membri mai noi sau vechi le pot garanta. Iată ce spune un membru CAR:
„V-am ales pentru deoarece mi s-a prezentat foarte concludent oferta de finanțare și am considerat că sunteți creditorul convenabil. De asemenea, am primit recomandări și de la colegii de serviciu. Vă diferențiați de alte instituții prin faptul că propuneți rate avantajoase și accesibile” Alina-Ioana Popa

Dacă încă mai ai nelămuriri despre împrumuturile de la CAR, nu ezita să le scrii pe Facebook CAR Învățământ Fălticeni sau sună gratis la 0800 827 227.

Postează un comentariu