fbpx

Știm că încă e devreme să asculți colinde sau să te gândești în ce culori decorezi bradul în acest an. Totuși, e timpul să te gândești la concediul de Crăciun, unde și cu cine petreci Revelionul sau ce cadouri le vei lua celor dragi. E timpul să stabilești un buget clar și să te gândești dacă reușești să împaci „și capra și varza”. 

Dacă ți se pare imposibil, CAR Învățământ Fălticeni vine cu o soluție pentru tine. Așa cum se întâmplă mereu, CAR a găsit o soluție pentru ca tu să nu-ți mai faci griji în privința banilor nici în acest an. Ai șansa de a beneficia de un împrumut super avantajos, fără taxe și comisioane. 

Acum, poți să-ți faci și ție de sărbători cadoul mult visat și poți să-ți duci familia la târgul de Crăciun din Viena. Îți dai seama ce fericiți vor fi copiii când se vor afla printre atâta turtă dulce? 

În orice caz, cu banii de la CAR poți și să schimbi câte ceva din casă până de Crăciun. Așa cum spune tradiția, e bine să ai lucruri noi de Crăciun, așa că de ce să n-o faci? Și-apoi, cu împrumutul ăsta, ianuarie nu va mai fi luna moartă, neagră a anului. De ce? Pentru încă îți vor rămâne bani și vei putea să-ți scoți familia în oraș și de Sfântul Ioan. 

Hai să-ți povestim despre cum poți să iei împrumutul super avantajos de la CAR Învățământ Fălticeni.

Împrumut promoțional: poți să iei 10.000 de lei până la 12 luni

CAR Învățământ Fălticeni e aproape de comunitate. Acesta este un fapt care niciodată nu a fost contestat. De data asta, CAR are pentru tine acest împrumut promoțional care expiră pe data de 15 decembrie 2021. Prin urmare, rămâi până la final și află cum să te înscrii ca să poți să-ți iei banii cât mai repede. 

Calculul e simplu: iei 10.000 de lei/12 luni și rambursezi doar 10.580 lei. Dobânda de plată este de 5,8% din suma împrumutată, iar suma maximă pe care o poți lua este de 10.000 de lei. Oferta asta este valabilă pentru salariați, bugetari, liber-profesioniști și pensionari, iar termenul de rambursare este maxim de 12 luni. 

Pentru a accesta acest împrumut, ai nevoie de minim un girant. Împrumutul este valabil doar în județul Suceava. 

Știm că „împrumut” nu e cuvântul preferat al tuturor, însă poate deveni atunci când sunt garantate siguranța, dobânda fixă și lipsa taxelor și comisioanelor. Cu CAR poți să-ți duci la capăt planurile fără să ai griji că nu vei putea plăti rata la timp. Poți afla mai multe detalii despre împrumutul promoțional de aici: împrumut promoțional

De ce să aleg un împrumut la CAR Învățământ Fălticeni

Dacă ești nou în această direcție, îți lăsăm aici câteva motive simple și solide pentru care CAR este soluția de care are nevoie planul tău:

  1. Împrumutul la CAR Învățământ Fălticeni îți oferă o dobândă fixă;
  2. Ești protejat de inflație;
  3. Beneficiezi de una dintre cele mai mici dobânzi;
  4. Nu ai taxe și alte comisioane la accesarea împrumutului;
  5. Poți avea banii în 24 de ore;

Poți să devii membru CAR și să intri în comunitatea care beneficiază de numeroase avantaje. Este vorba despre burse pentru cei mici, asistență socială și fonduri avantajoase de economii. CAR chiar este pentru toată lumea. Poți afla mai multe detalii despre cum să devii membru de aici: membru CAR

Postează un comentariu