Atunci când vorbim de Black Friday, vorbim despre oferte, însă și tot ce se povestește despre branduri joacă un rol foarte important în relațiile dintre brand și client. Recent, un sondaj efectuat de Kelton Global și Sheer ID a menționat că jumătate din consumatori sunt încântați dacă primesc o ofertă sau un serviciu exclusiv. Pandemia de COVID-19 a creat dificultăți în rândul cumpărătorilor, motiv pentru care e timpul să ne folosim de fidelitate pentru a ne face cumpărătorii să ne acorde încrederea . 

Așa că dacă reducerile  sunt pe bune, e greu să nu profiți. Echipa Bucowina Plus a cercetat terenul și are pentru tine câteva ponturi .Nu ne rămâne decât să avem încredere că reducerile sunt pe bune, totuși analizați și vedeți care corespund nevoilor voastre.

Uite despre ce este vorba:

Ce reduceri de Black Friday găsești în Bucovina

Reducerile se văd încă de la intrarea în Complex Bucovina.

Campania de Black Friday se desfășoară Vineri, 12. 11.2021 în toate magazinele Parfums de Sofia. Toate parfumurile cu gramaj de 100 ml  vor beneficia de o reducere de 30%. Oferta este valabila în limita stocului disponibil. Parfumurile cu gramaj pana in 100 ml  vor beneficia de o reducere de 20%. Cât despre produsele de make-up și produsele îngrijire față și corp, acestea vor beneficia de o reducere de 20 %. Reducerile se vor aplica direct la casa de marcat.

Tot astăzi dă și Bemio startul reducerilor de Black Friday. Oferta te îndeamnă la cumpărături – 25% REDUCERE la orice produs. În plus, nici nu e neapărat necesar să ieși din casă. Fie că alegi să mergi în magazin (în Complex Comercial Bucovina Suceava, etaj 1) sau pe www.bemio.ro, reducerile sunt substanțiale.

Salamander a redus articolele de încălțăminte de sezon. Reducerile sunt pe bune, în limita stocului disponibil, așa că dă o fugă azi în magazin ca să găsești mărimile potrivite. Partea cea mai bună e că Black Friday nu se încheie aici.  Salamander Bucovina , Salamander Mall și alte magazine din Bucovina au pregătit reduceri de sărbători.

Reducerile de la Altex aflat la etajul al III-lea al Complexului Bucovina te invită la cumpărături până pe data de 24 noiembrie.

Black friday de Bucovina

Un brand cu răsunet național care a plecat din Suceava, Anna Cori pregătește reduceri de până la 60% la încălțăminte și accesorii lucrate în detaliu. O imagine unicat, o prezență în cele mai importante orașe din România și o largă gamă de produse la prețuri mai mult decât accesibile sunt trei dintre argumentele succesului brand-ului ANNA CORI. 

Olint vine și în acest an cu reduceri de până la 90%. În acest weekend, atât pe site-ul lor cât și în magazin, Olint a pregătit reduceri spectaculoase. Începând de vineri până duminică magazinul are prețuri de nerefuzat.

Pe primul loc sunt afacerile locale, dar dacă afacerile naționale au reduceri  nu le putem rata. Până la urmă și ele oferă locuri de muncă în comunitate. Așadar am găsit campanie de black friday  și la Emag. Începând cu 12 noiembrie ne invită să răsfoim ofertele de pe site dar și din magazinul fizic din Suceava, Iulius Mall. 

Kaufland va organiza Black Friday 2021 în săptămâna 10 – 16 noiembrie 2021. Lanțul de supermarketuri va avea și multe produse din categoria electronice în ofertă.

Partea cea mai bună pentru noi, pasionații de cumpărături și prețuri mici, e că Black Friday nu ține o zi. 

Ofertele speciale de Black Friday s-au aliniat la start! Descoperă-le și tu pe toate în magazinele Noriel din Shopping City și Iulius Mall Suceava, între 1 – 17 noiembrie, și fă-le celor mici cele mai frumoase și colorate surprize!

TOPUL CELOR MAI DE INTERES CATEGORII PENTRU BLACK FRIDAY 2021

Studiul Kantar România a fost realizat telefonic, în perioada 22-28 octombrie, pe un eșantion reprezentativ național de 2006 respondenți, cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani.

 1. Electrocasnice mici
 2. Haine
 3. Televizoare
 4. Telefoane mobile
 5. Frigidere
 6. Încălțăminte
 7. Mașini de spălat
 8. Home & Deco
 9. Laptopuri
 10. Cosmetice
 11. Aragazuri

Iar dacă ai găsit oferte de nerefuzat și nu le-ai bugetat, prietenii noștri de la Car Flexi Credit au un împrumut de nerefuzat. Află mai multe detali în articolul următor: Undă verde la cumpărături!

Cum suntem abia la început cu ofertele și promoțiile de sărbători, vom reveni și cu alte recomandări.

Postează un comentariu