fbpx

Pregătirile pentru masa de Paști sunt în toi iar lista pare tot mai lungă pe zi ce trece…Ca în fiecare an,  CAR Învățământ Fălticeni a lansat noul împrumut promo de Paști pentru a-ți fi alături. Așa cum deja știi, dobânda este una avantajoasă, pentru ca iepurașul să poată îndeplini cât mai multe dorințe și anul acesta. Intrăm în ultima săptămână de #PROMOdePAȘTI și mai sunt doar câteva #Împrumuturi în coș.

2000 de lei fără giranți

Împrumutul #PROMO DE PAȘTI este o nouă ofertă lansată de CAR Învățământ Fălticeni, adresată tuturor salariaților din orice domeniu de activitate și pensionari. La acest tip de împrumut, suma maximă acordată este de 2000 de lei pe 12 luni, cu o dobândă de 5,8% pe an din suma împrumutată. Mai mult, banii împrumutați îi poți primi fie numerar, direct în sucursală, fie pe card, în contul personal.

Noutatea de la  CAR Învățământ Fălticeni este plata cu cardul. Ținând cont de părerea membrilor, au facilitat plățile. Acum poți beneficia de plata ratelor cu cardul în sucursalele din  Suceava (în toate sucursalele), Gura Humorului, Radauți, Fălticeni, Vatra Dornei, Solca, Câmpulung Moldovenesc și Siret.

Ex. de calcul: iei 2000 de lei și rambursezi cca. 2114 lei în 12 luni.  

Trebuie să știi că oferta este valabilă doar până pe 21.04.2022 în limita a 1000 de împrumuturi.

CONDIȚII DE ACORDARE Împrumut Promo de Paști

Casa aceasta de ajutor reciproc este cunoscută prin promptitudinea și rapiditatea de care dă dovadă la acordarea unui împrumut. Documentația este una cât se poate de ușoară, lucru apreciat de membrii CAR Învățământ Fălticeni. Cu toate acestea, există câteva condiții ce trebuie luate în calcul:

  • Se adresează membrilor CAR cu vechime și istoric bun de plată (minim 6 luni vechime la C.A.R. și fără restanțe mai mari de 30 de zile la ultimul împrumut),
  • Împrumutul este valabil pentru salariații din orice domeniu de activitate și pensionari,
  • Vârsta maximă pentru persoanele care pot lua acest împrumut este de maxim 70 de ani,
  • Venitul titularului trebuie să fie de minim 1500 lei,
  • Prezentarea buletinului (Se poate cere adeverință de venit/cupon de pensie în unele cazuri).

CAR Învățământ Fălticeni

CAR Învățământ Fălticeni este recunoscută după cele 4 caracteristici: promptitudine, siguranță, flexibilitate și transparența.

Să fii membru CAR Învățământ Fălticeni înseamnă să faci parte dintr-o mare familie.  Ea este cea care va fi mereu alături de tine. Fie că ai nevoie de un împrumut sau vrei să îți depui economiile, se va găsi soluția perfectă, pliată pe nevoile tale.

Pentru orice informație legată de împrumuturile de la CAR, nu ezita să le scrii pe Facebook CAR Învățământ Fălticeni sau sună gratis la 0800 827 227.

Poate îți place și: 

De ce să faci un împrumut la CAR Învățământ Fălticeni

Postează un comentariu