fbpx

Așa cum știm deja, la universitatea suceveană se desfășoară multe activități îndreptate spre diverse domenii de activitate. Astfel, Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava vine în perioada 12-13 mai 2022 cu un nou eveniment denumit Sesiunea națională pentru comunicări științifice – Economie europeană – Prezent și perspective.

pregătirea profesional-ştiinţifică a studenţilor economiști,

Sesiunea este organizată de Facultatea de Economie, Administraţie şi Afaceri în parteneriat cu Asociaţia Facultăţilor de Economie din România, Centrul de Cercetări și Resurse în Turism, Centrul de Cercetare în Contabilitate și Informatică de Gestiune, Centrul de Cercetare în Management și Administrarea Afacerilor, Centrul de Studii Europene din cadrul USV/FEAA și Societatea Antreprenorială pentru Studenţi din USV.

Evenimentul dedicat  studenților, masteranzilor și doctoranzilor oferă prilejul acestora să își prezinte rezultatele cercetărilor, precum și să împărtășească și să dezbată subiecte specifice problematicilor cercetate. Această sesiune are în vedere stimularea performanţelor de vârf în pregătirea profesional-ştiinţifică a studenţilor economiști, având ca ţintă aprofundarea competenţelor de cercetare ştiinţifică în domeniul economic, însoţită de dezvoltarea aptitudinilor de lucru şi comunicare în echipă, de evaluare, precum şi cultivarea spiritului de competiţie.

La conferința dedicată studenților, masteranzilor și doctoranzilor vor participa reprezentanți ai mediul academic din țară dar și din străinătate, precum și invitați speciali care reprezintă universitățile din țări precum Irlanda, Anglia, Ucraina, Republica Moldova.

Cele două zile aferente evenimentului vor asigura cadrul discuțiilor pe problematica prezentată în cadrul sesiunii de comunicări științifice. Ziua a doua a conferinței include și o vizită tematică in zona Cacica.

Poate îți place și:

Faza locală a Competiției de planuri de afaceri din cadrul Olimpiadei Naționale a Economiștilor în Formare

Postează un comentariu