Pe 22 septembrie, TEHNOACTIV SRL Suceava și Milwaukee Tool, producător american, organizează MILWAUKEE TOUR, eveniment aflat la a 5-a ediție.

Evenimentul începe la ora 09.00 la sediul din Str. Cernăuți nr. 123, loc. Suceava, jud. Suceava. Evenimentul îți oferă ocazia să testezi cele mai noi scule electrice și accesorii Milwaukee și să afli cele mai noi tendințe în domeniu.

În cadrul evenimentului se vor prezenta caracteristicile dar și modul de utilizare al sculelor electrice Milwaukee, participanții având posibilitatea de a vedea şi de a testa orice echipament Milwaukee aflat în programul demo MILWAUKEE TOOL.

Fie că ești specialist în industrie sau că ești fan al brandului și vrei să vezi cum funcționează produsele, acest eveniment este pentru tine. Intră pe link-ul următor să vezi clipul de prezentare: https://www.facebook.com/milwaukeero/videos/2008168076051234

MILWAUKEE TOUR – CE SE ÎNTÂMPLĂ LA EVENIMENT

MILWAUKEE TOUR este cea mai mare și mai importantă activitate de marketing din calendarul european Milwaukee destinată utilizatorilor finali.

Evenimentul se desfășura în locația amintită între orele 09.00 și 17.00. Pe durata evenimentului, echipa Milwaukee va prezența participanților scule și echipamente din gamele: prelucrarea betonului, prelucrarea lemnului, prelucrarea metalului, automotive, MX Fuel și accesorii și scule de mâna.

Cu această ocazie, ai și posibilitatea de a achiziționa scule și echipamente Milwaukee, selectate special, la prețuri promoționale și însoțite de diverse produse bonus, de a participa la concursul Thunderbolt Challenge sau de a participa la Tombola Milwaukee.

Fiecare participant are posibilitatea de a câștigă un premiu garantat prin înscrierea firmei participante la adresa: https://www.milwaukeetool.ro/Tour2022.

Premiul se poate ridica de la reprezentanții firmei Milwaukee în cadrul evenimentului.

TOMBOLA TEHNOACTIV

La sfârșitul zilei, TEHNOACTIV Suceava va organiza o tombolă cu premii.

Astfel, toți participanții la eveniment care vor achiziționa produse în valoare de minim 30 lei, prin completarea talonului vor putea câștiga unul din cele trei premii puse în joc: geacă , rucsac sau mănuși de lucru Milwaukee.

SCURT ISTORIC AL FIRMEI MILWAUKEE

Milwaukee Tool este un producător de top de scule electrice, accesorii și scule de mână pentru utilizatorii profesioniști din întreaga lume. Începând cu anul 1924 producătorul american Milwaukee Tool a condus industria de profil, impunându-se prin durabilitate și performanță.

Milwaukee Tool inovează permanent în industria sculelor cu acumulator ce folosesc tehnologia Li-Ion, în proiectarea de accesorii ce economisesc  timpul utilizatorilor și în scule de mână inovative.

Milwaukee Tool se adresează în special firmelor care urmăresc obținerea unei productivități crescute dar și o durabilitate inegalabilă a sculelor.

Citește și: DIGITAL UP: O CAMPANIE REALĂ PENTRU O LUME DIGITALĂ LANSATĂ DE CONAF

Tombola Tehnoactiv

Scurt istoric al firmei Milwaukee

Postează un comentariu