De obicei, fericirea vine din lucruri mărunte. Unii sunt fericiți de un zâmbet, alții de o floare sau de fericirea celorlalți. De data aceasta comunitatea noastră se poate implica în fabricarea de zâmbete pe chipurile acestor copii din Centrele de Plasament. Trebuie să arătăm că ne pasă și să îi facem să se simtă valoroși.

Copiii care cresc separați de familiile biologice au un stil de viață diferit și nevoi mai speciale. Pentru a-i putea înțelege este nevoie de empatie, răbdare și constanță. Într-un astfel de mediu ei își vor putea clădi un frumos viitor. Pandemia i-a afectat în mod cert și pe ei, care au atâta nevoie de reconectare cu oamenii și cu educația.

De ce să te implici în acest proiect? Pentru că o să primești mai mult decât dăruiești. Și nu, nu te poate răsplăti nimeni cu bani, dar energia și bucuria acestor copii sunt de neprețuit. Este un proiect bazat pe emoție, prietenie și despre micile bucurii la care poți să contribui.

Hai să-i trimitem pe copiii din Centrele de Plasament într-o frumoasă vacanță!

Oameni buni, vrem să-i trimitem pe copiii din Centrele de Plasament într-o minunată vacanță la munte și pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru. Uniți vom reuși să transformăm în realitate visele unor prichindei, care n-au fost niciodată cu trenul, n-au mâncat niciodată pizza și poate cel mai important,  n-au văzut soarele luminând superbele peisaje montane.

Pe 10 septembrie de la ora 18.00, în Casa de Cultură din Suceava, va avea loc un spectacol caritabil, organizat cu sprijinul celor mai talentați soliști și instrumentști din Bucovina, precum și cu sprijinul vicepreședintelui Consiliului Județean Suceava, Neculai Barbă.

Pe scenă vor urca: Angelica Flutur, Laura Olteanu, Alexandru Brădățan, Constantin Bahrin,Maria Tișcenco, Ștefania Zamosteanu, Adina&Mido, Alessia Pop acompaniați de Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu”. Va fi prezent și Ansamblul Bucovina.

Cum îi poți ajuta pe copiii din Centrele de Plasament?

Intrarea la spectacol este gratuită, însă în holul Casei de Cultură va fi o cutie în care puteți pune cât vă lasă inima. În contextul pandemiei de COVID-19, accesul la spectacol se va face pe bază de certificat de vaccinat sau test pentru depistarea SARS-CoV-2.

Cauza poate fi sprijinită și de cei care, din diferite motive, nu vor putea să vină la spectacol. Pentru ei, Asociația Help Advice a pus la dispoziție contul: RO82 UGBI 0000 3320 2635 8RON.

“Om bun, dacă nu poți să contribui financiar, te rugăm să dai un share acestei postări pentru ca mesajul nostru să ajungă la cât mai mulți oameni cu suflet mare. Noi vă mulțumim!

Sute de copii au șansa să se bucure din ceea ce putem noi oferi.Hai să-i trimitem pe copiii din Centrele de Plasament din județul Suceava într-o frumoasă vacanță de neuitat!”, a menționat organizatorul Vasile Bolohan.

Cu pași mici, dar siguri

Fiecare eveniment organizat pentru copiii din centrele de plasament este un bun prilej de încurajare. Este important pentru ei să descopere lucruri noi și să devină curioși. În felul acesta, ei se vor dezvolta frumos și vor reuși să fie împliniți și încrezători în viitorul lor.

Ne place să credem că avem o comunitate frumoasă și dedicată. Împreună putem deveni o mică fabrică de zâmbete. Vă mulțumim tuturor celor implicați în acest eveniment caritabil!

Postează un comentariu